Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009


Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη με περίμενε χτες .Ο φίλος μου ο Γιώργος που έχει το καταπληκτικό μπλογκ ab see με εβράβευσε.Ναι μάλιστα !!! Βρίσκω αυτή τη κίνηση πολύ γλυκιά και θεωρώ ότι συμβάλει πράγματι στην ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ ανθρώπων που ταιριάζουν Τι να κάνουμε το θέλουμε ή όχι είμαστε εδώ όλοι μας αποδεχόμενοι το ίντερνετ σαν ένα νέο χώρο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων Κάτι σαν καφενείο.


Το βραβείο Proximidade περιγράφεται ως εξής:«Αυτό το blog επενδύει και πιστεύει στην εγγύτητα – την εγγύτητα στο χώρο, το χρόνο και τις σχέσεις.Αυτά τα blog είναι εξαιρετικά γοητευτικά.Αυτοί οι bloggers προσπαθούν να βρουν και να γίνουν φίλοι.Δεν ενδιαφέρονται σε βραβεία για την προσωπική τους άνοδο!Η ελπίδα μας είναι όταν κοπούν οι κορδέλες των βραβείων αυτών, να αναπαραχθούν ακόμη περισσότερες φιλίες.Παρακαλώ δώστε περισσότερη προσοχή σ’ αυτούς τους συγγραφείς!Αυτό το βραβείο για Blog, πρέπει να δοθεί σε οκτώ αγαπημένους σας bloggers, και οι οποίοι με τη σειρά τους, θα το προτείνουν πάλι με τη σειρά τους, σε οχτώ αγαπημένους bloggers ο καθ' ένας τους κ.ο.κ.»Proximidade is described as follows:"This blog invests and believes in PROXIMITY - nearness in space, time and relationships.These blogs are exceedingly charming.These kind bloggers aim to find and be friends.They are not interested in prizes for self-aggrandizement!Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated.Please give more attention to these writers!This blog award should be sent to your favorite eight bloggers and they, in turn should forward to eight of their favorites"You should include the text for Proximidade (above) in your announcement blog.

Ενώ λοιπόν γενικά είμαι ενάντια στις διάφορες "αλυσίδες" που κυκλοφορούν βρίσκω την συγκεκριμένη καλή κίνηση και καθώς έχω μόνο οκτώ να επιλέξω
απονέμω το βραβείο με τη σειρά μου στους:
http://melitilexeis.blogspot.com/
http://male-talking.blogspot.com/
http://trellostouxoriou.blogspot.com/
http://kaveiros.blogspot.com/
http://pandoras-bookmarks.blogspot.com/
http://secretsandshadows.blogspot.com/
http://ektiaisthisi.blogspot.com/
http://arwma-gynaikas.blogspot.com/

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένη μου Πεταλούδα ζητώ χίλια συγνώμη που το πήρα για ευφυολόγημα το πρώτο σου σχόλιο περί βραβείου και δεν πρόσεξα την διπλή (!!!!) τιμή που μου έκανες να με προτείνεις για το PROXIMIDADE. Το παραλαμβάνω πολύ συγκινημένη, σ΄ευχαριστώ από καρδιάς και δεσμεύομαι από καρδιάς να γράφω και να λειτουργώ μέσα στον χώρο των Bloggers.
Πολλά φιλιά!

ΥΓ. Ακολουθεί e-mail.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΥΡΟ! Δεν ακολουθεί γιατί δεν το βρίσκω.

George είπε...

Λοιπόν αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση.
Και ξέρεις σε πιό blog αναφέρομαι!!!
Πλάκα κάνω!!
Πολύ όμορφα τα λόγια σου όπως πάντα.
Σε ευχαριστώ εγώ που με ανέχεσε!!
Να έχεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ είπε...

pandora μου
η τιμή είναι διπλή γιατί το βραβείο απευθύνεται κυρίως στα μπλογκς και λιγότερο στους δημιουργούς τους.Ε και όλα τα δημιουργήματά σας είναι φανταστικά.Χαίρομαι πολύ που σας ανακάλυψα.Είχες δίκιο για το μέιλ όλο ξεχνούσα να το αναρτήσω. Στο γράφω και εδώ και θα χαρώ πολύ να λάβω μήνυμα :
PEIRAIAS2007@GMAIL.COM

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ είπε...

Γιώργο μου μη .. ζηλεύεις.
Αν έστελνα βραβείο σε σένα θα ήταν νομίζω σαν να σου επέστρεφα πίσω το δικό μου.Στη Κρήτη όταν θέλουν να χαλάσουν μια κουμπαριά στέλνουν πίσω το λάδι.Και τη δικιά μας "κουμπαριά" δε θέλω να τη χαλάσω με τίποτα.
Φιλιά.

Unknown είπε...

πέρασα να σου αφήσω ένα χαμόγελο κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προτίμηση και την αναφορά στα ιστολόγιά μου:)

είναι όμορφο να αναγνωρίζονται προσπάθειες, να βγαίνουν στην επιφάνεια πράγματα που αξίζουν μια δεύτερη ματιά κι αυτό συγχρόνως δίνει και έναυσμα στους δημιουργούς για συνέχεια...

φιλιά βρόχινα...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το PROXIMADE είναι το γνωστό παιχνίδι του Μουτζούρη;

Μελίτη είπε...

Ειλικρινά το θεωρώ τιμή μου να με προτείνεις. Τι υπέροχο δώρο είναι αυτό!
Χίλια ευχαριστώ που με σκέφτεσαι με τόσο γλυκό τρόπο και παρακολουθείς το ιστολόγιό μου.
Δεν βρίσκω λόγια να σε ευχαριστήσω. Με συγκινείς.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ είπε...

Νεράιδα της βροχής και Μελίτη μου θέλω μόνο να σας ξαναπώ πως πραγματικά χάρηκα που σας γνώρισα.Κολλητές και γνωστούς είχα πάντα.Μα μου έλειπε μια μεγάλη παρέα. Νομίζω πως τη βρήκα εδώ με σας.
Φίλε airgood δε τον ξέρω το Μουτζούρη ή ίσως να τον ξέρω με άλλο όνομα΄Οπως και νάχει σίγουρα και το PROXIMADE είναι ένα παιχνίδι που δίνει χαρά στους συμμετέχοντες και μη.

Kaveiros είπε...

Ευχαριστώ!

Unknown είπε...

Σε μικρή ηλικία μαθαίνουμε ανάγνωση και γραφή και από τότε είμαστε δέσμιοι του γραπτού λόγου ως μέσου έκφρασης και επικοινωνίας με όλους γύρω μας και ιδιαίτερα με τους αγαπημένους μας όταν δεν μπορούμε να τους αγκαλιάσουμε και να τους φιλήσουμε που εμένα θα μου επιτρέψετε να το προτιμώ`παρόλο της γνωστής μου αδυναμίας σχεδόν λατρείας στον έμμετρο λόγο.Τα φιλία μου λοιπόν και την αγάπη μου στην καλή μου φιλενάδα που με μύησε στον κόσμο του internet!